Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Personlige værnemidler

3M lægger stor vægt på at beskytte medarbejdernes sundhed og sikkerhed inden for alle typer af brancher og arbejdsmiljøer. Mere/Mindre

Dette fokus sikrer at vi fortsat kan levere innovative produkter baseret på nye teknologier og løsninger som beskytter dine medarbejdere bedst muligt.

Vores målsætning er at levere komfortable og sikre værnemidler (PPE), som tilbyder dine medarbejdere den mest effektive beskyttelse. Når du køber personligeværnemidler fra 3M, kan vi garantere at de er godkendte efter gældende standarder. Sikkerhedsprodukterne er af høj kvalitet og komfortable, så dine medarbejder bliver tilfredse. Vi skaber sikre arbejdsforhold.

 
3M Peltor LiteCom och LiteCom Plus

Produktnyhed

3M™ Peltor™ LiteCom og LiteCom Plus

Med 3M™ Peltor™ LiteCom-serien åbner der sig en ny verden med uendelige muligheder inden for kommunikation . Lad ikke støj og larmende omgivelser hindre dig i at arbejde effektivt. Samtidig med, at du beskytter din hørelse.

3M 10V svejseskærm

Produktnyhed

3M™ svejseskærm 10V

Vi kan nu præsentere vores nye og avancerede svejseskærm med automatisk nedblændende svejsekassette: 3M™ svejseskærm 10V!

Adflo turboåndedrætsværn

Produktnyhed

Adflo™ turboåndedrætsværn

Det nye 3M™ Adflo™ turboåndedrætsværn med de nyeste svejsehjelme og ansigtsskærme fra 3M, er et stort skridt frem inden for svejsebeskyttelse.

 

Søg i produktkatalog

Find forhandler

Find en forhandler af personligeværnemidler fra 3M.
 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter eller løsninger.