Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation null
Food & Beverage Food & Beverage

Alkoholfrie drikke


Kravene til produktion af alkoholfrie drikke varierer fra producent til producent. Derfor har 3M udviklet et stort udvalg af produkter, der giver fleksible løsninger til at imødekomme disse filtreringskrav og produktionskapaciteten i denne industri.

Det kan ofte være en udfordring at filtrere vand. Sæsonudsving kan ofte give nye udfordringer til filtreringsprocesser, der ellers løber uden problemer. Derfor har 3M udviklet et omfattende filterprogram, der kan klare store mængder snavs og høje gennemløbshastigheder for at sikre vandkvaliteten, der anvendes i produktionen af drikkevarer. 3M Cuno filtre håndtere udfordringerne med at forbedre klarhed, smag og lugt såvel som fjernelse af bakterier.

3M Cuno produkter kan konfigureres, så de kan klare gennemløbshastigheder lige fra niche mindre skala produktioner op til større høj kapacitets produktioner.

3M har udover løsninger til vand løsninger specifikt til rensning af koncentrater, høj viskose sirupper, sødestoffer og naturlige ekstrakter, der anvendes som smagsstof i alkoholfrie drikke såvel som i gasfiltrering til karbonerede drikkevarer.

Vil du vide mere om, hvordan 3M filtreringsteknologi kan hjælpe dig indenfor produktion af alkoholfrie drikke? Kontakt os med dine krav til fremstilling af alkoholfrie drikkevarer og en medarbejder fra vores kundeservice vil være klar til at hjælpe dig.


 

Kontakt os

For yderligere oplysninger om vores produkter og services, kontakt os.

Relevante links

Klik her for at se vores produkt litteratur

Produkt brochurer

(PDF, 233kb)

(PDF, 160kb)

(PDF, 171kb)

(PDF, 346kb)