Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map


Overrask dig selv eller en
anden denne jul!


Wrapped Surprise

Tak!
Vi takker for din interesse og vores mål er at svare på din forespørgsel inden for to dage.


Klik her for at vende tilbage til hjemmesiden.

Deltag i konkurrencen om de færdigindpakkede julegaver samt andre flotte præmier fra Scotch®!

Det eneste du behøver at gøre er, at dele dine bedste tips til, hvad du gør for at skabe den bedste stemning når der skal pakkes gaver ind eller...

Post et billede på Instagram med din flotteste indpakkede gave med hashtagget #scotchnordic

Konkurrencen løber fra 1. december til og med 31. december 2014.

Du skal være mindst 18 år for at kunne deltage. Konkurrencevilkårerne finder du her.

8 heldige vindere vil modtage disse to gaver. Derudover udloddes 20 x Scotch® Tape produktsæt.Klik her og lyt til vores Scotch® Mixtape - den perfekte måde at komme i gaveindpakningshumør på!
* Ja, jeg har læst og accepterer konkurrencevilkårene og loven om personlige oplysninger

Ja, jeg vil gerne modtage information om tilbud og produkter fra Scotch®


Almindelige konkurrencevilkår

 1. Ansvarlig for konkurrencen er:
  • 3M A/S
  • Hannemanns Allé 53, 2300 København S, Danmark
  • (herefter "3M")
 2. For at deltage i denne konkurrence, skal du være fyldt 18 år, være bosat i Danmark, dele dine bedste gaveindpakningstips, alternativt dele et billede på Instagram samt acceptere disse almindelige konkurrencevilkår. Ansatte hos 3M og pårørende til disse ansatte må ikke deltage i konkurrencen.
 3. Konkurrencen løber mellem den 1.december og 31. december 2014. Hvis dit bidrag ikke er komplet eller hvis vi mangler dine personlige oplysninger på konkurrencens slutdato, vil du ikke kunne deltage i konkurrencen. 3M eftersender ikke bidraget efter konkurrencen er afsluttet.
 4. Vinderne vil blive kontaktet personligt via telefon, e-mail eller Instagram senest den 31. januar 2015. Vinderne bliver også med for- og efternavn samt sted, offentliggjort på konkurrencens hjemmeside.
 5. Vinderne udvælges af en jury bestående af repræsentanter fra 3M og reklamebureauet Bajasen Design & Reklame AS. Dommernes beslutning kan ikke appelleres og juryen behøver ikke begrunde sin afgørelse. Kriterierne for konkurrencen er, at dit/dine tips er realistiske, enkelte at udføre og giver et attraktivt slutresultat.
 6. Præmierne består af otte indpakkede julegaver (anslået værdi ca. 20-100 euro stykket) og 20 stk. Scotch® produktsæt til gaveindpakning (anslået værdi ca.10-20 euro stykket). Halvdelen af priserne er dedikeret til deltagere som bidrager med tips på konkurrencehjemmesiden, og den anden halvdel er dedikeret til deltagere som deler billeder på Instagram. Alle priser leveres med posten uden omkostninger for modtageren. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til en anden person. Det er ikke muligt at bytte præmien til kontanter eller mod andre ting. Vinderen er selv ansvarlig for at betale eventuel skat, som følge af gevinsten.
 7. Ved at indsende dit bidrag i konkurrencen, overgiver du ophavsretten i forhold til bidraget til 3M. Dette indebærer blandt andet, at alle dine rettigheder til biddraget ophører og at 3M uden tidsbegrænsning kan anvende bidraget på valgfri måde, forudsat at det sker i overensstemmelse med gældende love og god skik.
 8. 3M påtager sig intet ansvar for at konkurrencebidrag forsvinder, beskadiges, sendes forkert, eller indsendes for sent. 3M forbeholder sig også over for eventuelle tekniske problemer, der kan påvirke denne konkurrence.
 9. 3M vil behandle de personlige oplysninger du giver i forbindelse med indsendelse af dit bidrag i overensstemmelse med personoplysningsloven (1998:204), og i det omfang det er nødvendigt for at administration og gennemførelse af denne konkurrence. Ved at acceptere disse generelle konkurrencebetingelser, accepterer du også 3M´s hemmelighedspolicy for internettet, som du kan finde her.