Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M deltager på El og Teknik Messen 2014


3M Koldkrymp udmærker sig ved, at der ikke skal anvendes en gasbrænder til at krympe muffen. I stedet trækkes blot i en ”spiral-plastiksnor”. Dette betyder, der ikke kan krympes forkert. Vores kunder informerer, at de med 3M Koldkrymp oplever:

  • Mindre risiko for fejl under montagen
  • Øget personlig sikkerhed
  • Øget kvalitet efter installation

Foruden 72,5 kV endeafslutningen kan du se 3M’s ”QS3000” 72,5 kV ligeløbsmuffe – samt vores øvrige program inden for Koldkrymp til lav- og mellemspænding. Højspændingsledninger med dobbelt kapacitet og mindre sag – kom og hør om 3M’s patenterede ACCR ledning.

El & Teknik

Elektrikeren/montøren oplever ofte kabelkappe skader. Her anvendes typisk en lynlåsmuffe til reparationen. Det kan være dyrt og besværligt i forhold til den nye løsning 3M demonstrerer på sin stand. Kom og hør hvordan du kan spare tid og penge og få en løsning, der er uafhængig af kabeldimensionerne! Se også de nye Scotchlok – du kender dem fra telefonledningerne – nu i en version til 1,5 mm2 kaldet ”Scotchlok314”. Fantastisk til udendørsinstallation da de indeholder fugtfortrængende fedt. Spørg os hvordan Brøndby stadion atter fik lys på plænen.

For Fibermontøren demonstrerer 3M live hvordan du enkelt og hurtigt kan montere fiber optiske stik. Mød vores ekspert der gennem mange år har arbejdet med fiber til hjemmet og benyttet 3M’s ”NPC” fiberstik i ”the last mile”. Se også de nye versioner af fibermuffen ”BPEO”, som forbedrer dine muligheder for at arbejde ”forstyrrelsesfrit” og vores serie af fiber optiske vægbokse.
 

Tilbage

   El & Teknik