Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M Food Safety

Takket være 3M’s sortiment af produkter til hygiejne- og produktkontrol sikres føde- og drikkevareproducenter verden over optimal produktkvalitet, tryghed og miljøhygiejne.

Petrifilm

Pålidelig og standardiseret fremstilling af medier og inokulering af prøver er meget vigtige for at opnå optimale resultater på laboratoriet. 3M Petrifilm er altid klar til brug og sikrer repeterbare, validerede analyser af høj kvalitet.

Prøvetagning

Prøvetagningen er det tidspunkt under analysen, hvor nøjagtighed er altafgørende. Læs mere om vores komplette serie af prøvetagningsprodukter.

Sterilkontrol

Sterilkontrol er en vigtig faktor i kvalitetssikringen på laboratoriet inden for følgende områder:

  • Fremstilling af medie
  • Autoklavering af laboratorieudstyr
  • Affaldshåndtering

Patogener

Hurtig, pålidelig og nøjagtig påvisning af patogener og toksiner i fødevare- og miljøprøver.

Hygiejnekontrol/HACCP

Hygiejnekontrol er en vigtig del af en virksomheds HACCP-system og kan bidrage til øget produktkvalitet, konkurrenceevne og indtjening. Her kan du læse mere om vores løsninger

Temperaturkontrol

3M's produkter til temperaturkontrol måler hvor længe et produkt har været udsat for uhensigtsmæssige temperaturer under transport og opbevaring.

Nyheder

08.10.2013 3M Food Safety lancerer 48-timers test for gær og skimmel | Læs mere

 3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold Count Plate

3M Food Safety lancerer 3M™ Petrifilm™ Rapid til gær og skimmel, en indikatortest som gør det muligt at detektere gær og skimmel på kun 48 timer, betydeligt hurtigere end traditionelle agarmetoder.

Dette er blot det nyeste produkt i rækken af 3M Petrifilm produkter, som er blevet så populære, at 90 af de 100 amerikanske fødevareproducenter nu bruger Petrifilm til mikrobiologisk hygiejne og produktkontrol.

 

08.04.2013 Ny AFNOR validering for 3M Molecular Detection System Salmonella kit | Læs mere

 Ny AFNOR validering for 3M Molecular Detection System Salmonella kit

3M Molecular Detection Assay - Salmonella har nu fået AFNOR godkendelse, for påvisning af Salmonella spp. i fødevare- og miljøprøver.

 

04.03.2013 Invitation til temadag 30. maj 2013 i Skejby | Læs mere

 Invitation til temadag 30. maj 2013 i Skejby

I samarbejde med Hygiejnefokus afholder vi temadag med emnet ”Rengøringskvalitet og innovation indenfor desinfektion” Find program og nærmere information om tilmelding her.

 
Opnå optimal fødevaresikkerhed
Opnå optimal fødevaresikkerhed

3M Fødevaresikkerhed, ønsker at hjælpe dig med at beskytte dine mærkevarer.

Vi tilbyder løsninger, som sikrer effektivitet og produktivitet på laboratorier, i kvalitetsstyringen og produktionen. Gennem kundetilpassede løsninger hjælper vi med at beskytte dine varemærker og øge kundetilfredsheden. Vi går forrest inden for innovation med brugervenlige og gennemprøvede løsninger.