Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
3M Industrial Tapes & Adhesives 3M Industrial Tapes & Adhesives

Lim


Produktdesignere og produktionsingeniører bruger lim i deres arbejde mere end nogensinde. Det sikrer dem en bedre fleksibilitet, en mere effektiv produktion og forbedret ydeevne.

Vælg et af nedenstående links for mere information:

 
3M Scotch-Weld Smeltelim – 100% tørstof, hurtigt hærdende, termoplastiske lim designet til at forbedre produktiviteten, nedsætte procesomkostningerne og minimere spild. Lim-systemet indeholder både Hot-Melt og Low-Melt smeltelim. Læs endvidere mere om 3M Smeltelimspistoler her.
 3M™ Scotch-Weld™ Smeltelim
 
 
3M Konstruktionsklæbestoffer består af både 1-komponente og 2-komponente klæbestoffer. Betegnelsen konstruktionsklæbestoffer bruges til klæbestoffer, som opnår forskydningsstyrker på mere end 70 kg. pr. cm². Disse anvendes ofte som erstatning for traditionelle mekaniske samlinger, som bolte, svejsninger, popnitter osv. I 3M’s produktprogram finder du både epoxy-, polyurethan- og akrylklæbestoffer. Bl.a. flyindustrien er en af pionererne i brugen af konstruktionsklæbestoffer.
 3M™ Scotch-Weld™ Konstruktionslim
 
 
3M Vandbaseret lim er miljøvenlige produkter til industriel anvendelse. De er et kvalificeret alternativ til traditionelle opløsningsbaserede klæbestoffer, uden at klæbestoffets egenskaber forringes. Du er altså sikret en god løsning og passer samtidig på miljøet.
 3M™ Scocth-Weld™ Vandbaseret lim
 
 
3M spraylim er nøje tilpasset nutidens industrielle krav. Du undgår overforbrug og efterfølgende afrensning gennem en kontrolleret påføring. 3M sprayprodukter er lette at anvende, hvad enten du skal klæbe, afrense eller smøre. Vi har et bredt sortiment af spraylime, men i produktprogrammet finder du også afrensningsmidler og smøremidler.
 3M™ Scocth-Weld™ Spraylim - Spray 75
 
 
Scotch-Weld Cyanoakrylater er høj specifikations, en-komponente klæbestoffer. Hurtige og nemme at bruge, klæbestofferne indeholder ingen opløsningsmidler og yder høj træk og forskydningsstyrke. RITE-LOK™ Cyanoakrylater klæber på en bred variation af materialer og kan nemt påføres ved brug af manuelt eller automatisk dispenser udstyr.
 3M™ Scocth-Weld™ sekundlim/ hurtig lim (cyanoakrylater)
 
 
Scotch-Weld Anaerobiske klæbestoffer har en høj ydeevne, og er en-komponent lim der hærder ved udelukkelse af ilt og i forbindelse med metal.
 3M™ Scocth-Weld™ låsevæsker/gevindsikring (anaerobe lim)
 
 
Scotch-Weld strukturelle klæbestoffer kombinerer hurtig hærdetid, høj elasticitet, træk, forskydning og afkrængningsstyrke modstandsdygtig overfor meget høje belastninger.
 3M™ Scotch-Weld™ Strukturelle klæbestoffer
 
 
Scotch-Weld Silikone tætningsmiddel SC6151 er en en-komponent, acetoxy-hærder, høj temperatur RTV (stue temperatur vulcaniseret) silikone designet til pakning og tætningsapplikationer.
 Scotch-Weld Range Image
 
range shot