Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
3M Industrial Tapes & Adhesives 3M Industrial Tapes & Adhesives

Samlinger med tape


Det er vigtigt i forhold til design og produktion af industrielle produkter, at man vælger den rigtige løsning til at sammenføje de forskellige produktkomponenter. Ved at vælge den rigtige løsning kan du forbedre design, holdbarhed og kvaliteten på dine slutprodukter. Det hjælper dig til at reducere omkostninger og forbedre produktiviteten. Samtidig hjælper det dig til at løse typiske problemer såsom samling af forskellige materialer.

3M har markedets bredeste sortiment af forskellige sammenføjningsløsninger og teknologier. Med hjælp fra vores tekniske eksperter kan du være sikker på, at du vil vælge den bedste løsning, der er tilgængelig – en løsning der vil møde alle dine forventninger.

Se vores sortiment og døm selv.

Vælg en produktlinie for yderligere information:

 

 
3M dobbeltklæbende skumtape er med et fleksibelt skum-bærelag. Det gør tapen velegnet til sammenføjning af emner med ujævne overflader.
 Dobbeltklæbende skumtape
 
 
De stærkeste produkter, som vi kan tilbyde af dobbeltklæbende tape. Effektiv montering, samling og flot design. Opgaver hvor stor styrke og/eller modstandsdygtighed mod kraftige miljøpåvirkninger er påkrævet. Alternativet til nitter, skruer og svejsning.
 VHB 1
 
 
3M dobbeltklæbende limoverføringstape er for eksempel ideel til klæbning forud for syning, montering af salgsfremmende displays og skilte.
 Limoverføringstape Foto 1 og 2