Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M Matic™ introducerer tre helt nye kartonlukningsmaskiner

3M MaticTM introducerer tre helt nye kartonlukningsmaskiner

I 3M er vi stolte over at kunne udvide vores produktlinje inden for 3M Matic, med de tre nye kartonlukningsmaskiner a20, a70 og r70. De tre nye kartonlukningsmaskiner introduceres til meget konkurrencedygtige priser og i samme høje 3M Matic kvalitet.

Fra manuel lukning til en automatiseret løsning
3M introducerer den justerbare kartonlukningsmaskine a20 til virksomheder der ønsker at tage skridtet fra manuel kartonlukning til en automatiseret top og bundlukningsløsning, og dermed optimere pakkeprocessen. Med a20 kan du pakke en bred vifte af kartoner i forskellige størrelser via hurtige og nemme justeringer. a20 har en pålidelig motor, der sikrer en høj driftsikkerhed karton efter karton, op til 30 kartoner i minuttet. a20 er ligeledes udstyret med dobbelte master, hvilket giver et stabilt tapehoved.

Den justerbare kartonlukningsmaskine a70 er udstyret med hele fire fremføringsbånd, hvilket sikrer en konstant fremføringshastighed og pålidelig indføring af kartonerne. a70 er udstyret med alle de samme produktfeatures som a20.

Kartonlukningsmaskine med automatiseret justering – uden at stoppe maskinen!
3M MaticTM kartonlukningsmaskine r70 har automatisk højde og breddejustering, hvilket muliggør lukning af op til 15 kartoner i forskellige størrelser i minuttet. Udover fire fremføringsbånd, pålidelig motor samt dobbelte master, leveres r70 også med Pneumatic station der fastholder de tomme kartoner inden indføring og centrerer dem automatisk før lukning. r70 er den alsidige kartonlukningsmaskine til virksomheden, der ønsker en automatiseret løsning for øget produktivitet.

Alle tre MaticTM maskiner leveres med 3M´s støddæmpende AccuGlideTM Tapehoved.

Du kan læse mere om de nye 3M Matic Kartonlukningsmaskiner her:

 

 Matic R70