Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
3M Industrial Tapes & Adhesives 3M Industrial Tapes & Adhesives

Seneste nyheder


Læs mere omkring de seneste nyheder indenfor Industri produkter.

 
3M introducerer en helt ny og unik lærredstape 5959 til udendørs brug.
 5959
 
 
I den nye produktguide finder du et stort udvalg af vore tape, lim, genoplukkelige systemer, produktfødder samt rengøring– og vedligeholdelsesprodukter.
 Produktguide
 
 
3M kan nu præsentere en avanceret to-komponent klar akryllim.
 DP804
 
 
3M introducerer en ny enkeltklæbende revolutionerende akrylskumtape til vanskelige sealings opgaver
 4412N
 
 
De nye dobbeltklæbende skumtapes kan anvendes indenfor mange forskellige områder - lige fra Industrien, den professionelle håndværker.
 PE Skumtape
 
 
3M introducerer to nye filamenttapes, 8953 (forstærket på langs) og 8954 (krydsarmeret), til meget konkurrencedygtige priser. De nye filamenttapes er yderst velegnet til lettere stabilisering, bundtning og forstærkning af kartoner.
 Filamenttapes
 
 
I 3M er vi stolte over at kunne udvide vores produktlinje inden for 3M Matic, med de tre nye kartonlukningsmaskiner a20, a70 og r70. De tre nye kartonlukningsmaskiner introduceres til meget konkurrencedygtige priser og i samme høje 3M Matic kvalitet
 Matic R70
 
 
Ny syre fri dobbeltklæbende limoverføringstape til for eksempel indramning af billeder. Kan nemt påføres med 3M ATG dispenser.
 908
 
 
Revner og afskalninger i betongulve er grimt og udgør en potentiel sikkerhedsrisiko. Tidligere har sådanne reparationer enten krævet tilkald af eksternt specialfirma eller gør-det-selv med reparationsmetoder, der medfører at gulvet ikke kan bruges i 24 timer.
 DP600
 
 
Den nyeste teknologi tager 3M lærredstape med udenfor. Lærredstape 8979 er tapen, der kan anvendes både inden- og udendørs og som ikke efterlader klæbestofrester.
 8979
 
 
3M Industri lancerer nu DP805 – når du har brug for høj styrke og gerne vil kunne håndtere din opgave hurtigt. Du kan forbedre din produktivitet, samtidig med at du er sikret en god og holdbar løsning.
 DP805
 
Nyheder Foto