Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Pressemeddelelser


Her kan du læse de seneste pressemeddelelser fra 3M Industri. Klik på et af nedenstående link for at læse hele artiklen.

 
Rekorden er en realitet efter det tungeste løft med lim, der holdte 8,1 tons i luften i en time.
 Scotch Weld
 
 
Nu tilbyder 3M et helt nyt sortiment indenfor lim og fugemasser til blandt andet limning, fyldning, forsegling og vandtætning.
 Lim&Fugemasse
 
 
Alle autocampere fra Vendelbo Vans som leveres fra den 1. januar 2009 såvel nye som brugte - leveres forberedt til 3M vandbehandlingsanlæg.
 Vendelbo Vans
 
 
Klæbestofrester og mærker fra mange typer tuscher fjernes nemt og hurtigt med den nye Scotch Easy Clean Pen fra 3M. Prøv den når du vil fjerne etiketter/labels på forskellige overflader, som hårde hvidevarer, værktøj eller kontorudstyr.
 Easy Clean Pen
 
 
3M lancerer en række lysreflekterende film og folier med to forskellige farveeffekter.
 Fjollefilm
 
 
3M Scotch-Weld™ DP620 NS er et nyt to-komponent urethan-klæbestof med høj styrke. Du opnår en høj fleksibilitet og lang holdbarhed til langt de fleste løsninger. Opgaver hvor du har brug for en nem håndtering og sikker løsning.
 DP620
 
 
Revner og afskalninger i betongulve er grimt og udgør en potentiel sikkerhedsrisiko. Tidligere har sådanne reparationer enten krævet tilkald af eksternt specialfirma eller gør-det-selv med reparationsmetoder, der medfører at gulvet ikke kan bruges i 24 timer.
 DP600
 
 
3M har lanceret et nyt produkt indenfor den populære serie af strukturelle akryl-klæbestoffer, der sikrer dig en høj styrke og lang holdbarhed. Scotch-Weld™ DP805 er et to-komponent klæbestof med en åbentid på 3-5 minutter og med en håndteringstid på kun 7 minutter.
 DP805
 
 
3M lancerer en avanceret og økonomisk temperaturlogger, der registrerer, hvis dine varer udsættes for uhensigtsmæssige temperaturer under forsendelse.
 TL20
 

Relevante Links

For yderligere pressemeddelelser fra 3M se nedenstående link.

3M Presserum