Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M’s nye urethan-klæbestof sikrer dig en fleksibel og holdbar løsning

3M Scotch-WeldTM DP620 NS er et nyt to-komponent urethan-klæbestof med høj styrke. Du opnår en høj fleksibilitet og lang holdbarhed til langt de fleste løsninger. Opgaver hvor du har brug for en nem håndtering og sikker løsning.

Klæbestoffet klæber på mange materialer, såsom metal, polycarbonat, akryl og glas. På grund af fleksibiliteten i klæbestoffet er du sikker på, at den kan klare selv uens materialer – dvs. materialer der ikke nødvendigvis har den samme overflade. DP620 NS krymper ikke. Klæbestoffet hærder ved rumtemperaturer og opnår håndteringsstyrke på 4 timer. Efter 48 timer er klæbestoffet fuldt hærdet. Det hærder altså hurtigere end mange andre EPX-klæbestoffer. Du kan dermed hurtigt komme videre i din arbejdsproces.

3M urethan klæbestoffer og sealere er en serie af produkter, der garanterer dig en fleksibel og holdbar løsning. Hvad enten du skal klæbe på metal, træ, beton eller mange former for plastik, kan du næsten altid finde en løsning fra 3M’s program af urethan klæbestoffer og sealere.

 DP620