Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Nyt strukturelt klæbestof der tåler høje varmegrader

3M har lanceret et nyt produkt indenfor den populære serie af strukturelle akryl-klæbestoffer, der sikrer dig en høj styrke og lang holdbarhed. Scotch-Weld™ DP805 er et to-komponent klæbestof med en åbentid på 3-5 minutter og med en håndteringstid på kun 7 minutter.

DP805 kan anvendes på nærmest alle overflader, såsom metal, træ, keramik og langt de fleste plastikoverflader. Klæbestoffet er tyktflydende og derfor meget anvendeligt på lodrette overflader. Samtidig sikrer en ny olie-tolerant formular, at det klæber på selv let-olierede overflader. Du kan altså forbedre din produktivitet let og enkelt. 

DP805 er ideel til udendørs applikationer og samtidig er det modstandsdygtigt overfor høje temperaturer. Selv i krævende omgivelser, som eksempelvis opsætning af skilte, sikrer DP805 en god løsning.

Har du brug for klæbestoffer, der kan klæbe på nærmest alle overflader? Så er 3M’s strukturelle akryl-klæbestoffer måske løsningen for dig. Det er klæbestoffer med høj styrke til næsten enhver løsning.

 

 DP805