Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Slip kreativiteten løs med 3M™ ”Fjollefilm”

3M lancerer en række lysreflekterende film og folier med to forskellige farveeffekter.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad den nye 3M ”Fjollefilm” kan anvendes til.
Den lysreflekterende effekt i filmen sammen med farveeffekterne giver filmen et særpræget udseende, der kan anvendes som blikfang. Farverne skifter alt efter hvilken vinkel man ser fra og påvirkes endvidere af de farver ”Fjollefilmen” er omgivet af.

3M ”Fjollefilm” vil eksempelvis skabe ekstra opmærksomhed til en produktgruppe ved at anvende filmen til emballering eller som etiket på produktet. Med ”Fjollefilm” ser det ud som om produktet ”lyser” op i butikkens udstilling.

Men bliv ikke begrænset af tanken om emballage. Forestil dig lamperne i forretningen udført i ”Fjollefilm”. Netop på grund af den særprægede effekt filmen har med lys giver den anderledes og nye muligheder til f.eks. at designe lamper. Og der er mange andre applikationsideer: 

• Displays og skilte
• Gaveposer og indpakning
• Lamper og lys
• Go-cards og postkort
• Emballering og etiketter

I alt lanceres ni produkter; fire versioner uden klæbestof og fem versioner med klæbestof. Filmen kan udstanses til etiketter og man kan endvidere thermo transfer printe på et udvalg af produkterne. Farvenuancerne changerer fra blå, magenta til guld (farvekode CM500) eller fra cyan, blå til magenta (farvekode CM592). ”Fjollefilm” har et transparent udseende, hvilket giver mulighed for at skabe forskellige designs ved at ændre baggrundsfarven.

Yderligere oplysninger
Kontakt Nina Madsen, 3M a/s, på telefon 43 48 01 00


 

 Fjollefilm