Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M Scotch™ Easy Clean Pen fjerner klæbestofrester nemt og hurtigt

3M Scotch™ Easy Clean Pen fjerner klæbestofrester nemt og hurtigt

Klæbestofrester og mærker fra mange typer tuscher fjernes nemt og hurtigt med den nye Scotch Easy Clean Pen fra 3M. Prøv den når du vil fjerne etiketter/labels på forskellige overflader, som hårde hvidevarer, værktøj eller kontorudstyr.

Pennen, med en god duft af citrus, kan anvendes meget præcist og kan også fjerne olie, fedt og snavs på kort tid fra mange forskellige overflader, såsom glas, læder og de fleste metaloverflader. Også på visse kunststoffer kan Easy Clean Pen anvendes med et positivt resultat.

Easy Clean Pen indeholder ikke vand og fordamper dermed uden at efterlade rester på overfladen. Der er ikke brug for vand eller andre opløsningsmidler til at fjerne Easy Clean bagefter – overfladen kan bruges umiddelbart efter afrensning. Easy Clean Pen er nem at have liggende og endnu lettere at bruge.

Fjern det overskydende klæbestof eller tusch ved at overstrege det med pennen og sørg for, at det er godt gennemvædet hvor nødvendigt. Lad det virke et øjeblik og tør efter med en klud. Herefter er din overflade igen ren og pæn. Er det mere genstridige rester, så gentag processen indtil det er væk. Prøv dog altid pennen på et diskret sted på materialet først for at sikre dig, at overfladen kan tåle produktet.

Hvis du er interesseret i at modtage en prøve på 3M Scotch Easy Clean Pen, så send en mail til dkinnovation@mmm.com att. Maria Thygesen – (gratis prøver er i et begrænset oplag)

 

 Easy Clean Pen