Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Vendelbo Vans og 3M sikrer rent drikkevand i autocampere.

Alle autocampere fra Vendelbo Vans som leveres fra den 1 januar 2009 såvel nye som brugte - leveres forberedt til 3M vandbehandlingsanlæg.

Vendelbo Vans og 3M har netop indgået aftale om at samtlige autocampere fra centret i Tårs, fremover vil være forberedt til 3M vandbehandling. Vendelbo Vans har som de første i Danmark besluttet, at gøre vandbehandling til standard udstyr i deres campere.

Det eneste kunden skal gøre er, at beslutte hvorvidt man ønsker at aktivere anlægget eller ej. Hvis man intet gør, så er alt som det ”plejer”. Vandet i vognen anvendes primært til opvask og måske kaffe hvorimod drikkevand må tilkøbes. Hvis man derimod ønsker at aktivere anlægget, så køber man 1 stk. filterpatron, drejer den på og så er anlægget aktiveret - så simpelt kan det gøres!

Kunderne skal således ikke længere bekymre sig om vandkvaliteten i de lande de rejser til, eller være afhængige af dyrt og besværligt flaskevand. De skal blot påfylde det lokale drikkevand på deres vandtank og nyde, at de har rent, velsmagende vand i haner som bad. Vandbehandlingsanlægget sikrer, at vandet er fri for eksempelvis smag af klor, bakterier og parasitter.

Vandbehandlingsanlægget er yderst effektivt, service-venligt og simpelt at betjene. En række fagblade og organisationer i ind- og udland har allerede testet anlægget og har været overordentlig positive og flere anmeldelser er på vej. 3M´s vandbehandlingsanlæg blev lanceret i marts 2008 og har siden fundet vej til tusinder af campingvogne, både og autocampere over hele Europa.

Såvel Vendelbo Vans som 3M vil være at finde på feriemesserne ”Camping 2009” samt ”Ferie 2009” i Bella Centeret og ”Ferie For Alle 2009” i Herning Messecenter.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere herom så kontakt venligst Chefkonsulent Lars Jessen, 3M a/s, på telefon 43 48 01 71, via på adressen ljessen@mmm.com, eller Vendelbo Vans, Torben Jensen på telefon 98 96 21 88. 

  

 Vendelbo Vans