Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Nye miljøvenlige lim og fugemasser fra 3M

Ikke to industrielle samlinger og fugninger er nøjagtig ens. Derfor har 3M nu en komplet række af muligheder som du kan vælge fra, lige fra langsomt til hurtigt hærdende produkter og forskellige pakninger fra almindelige patroner til økonomiske aluminiumsposer samt forskellige farver.

3M™ Polyuretan og hybrid lim & fugemasse er avancerede en-komponente produkter, som ikke skal blandes. 3M hybrider indeholder ikke isocyanater og er dermed et meget miljøvenligt alternativ til de mere traditionelle polyuretan fugemasser. De nye fugemasser revner ikke, gulner ikke og giver en ensartet kvalitet, der maksimerer ydeevnen.

Både polyuretan og hybrid produkterne er fugthærdende og giver en slidstærk, elastisk og holdbar limning ideel til:

  • Samlinger i lastbiler, anhængere og busser
  • Marine dæk til skrog sammenføjning, fastgørelse af skrog og tilpasning af dæk 
  • Taginddækning, forsegling af rør og kabler gennem vægge samt andre bygningsapplikationer
  • Fugning af beton og fyldning af fordybninger i samlinger
  • Glazing og fugning af vinduer 
  • Samt mange applikationer i en lang række industrier

Ny og praktisk emballage
Herudover er der praktiske fordele ved emballagen på 3M™ Polyuretan og hybrid lim & fugemasse. De solide aluminiumspatroner med nem oplukning gør, at patronen ikke buler og at limen/fugemassen ikke hærder. Doseringsdyssen er påsat patronen, så den ikke beskadiges under transport og altid følger patronen. Den nye praktiske emballage forlænger holdbarheden, forbedre økonomien og gør det nemt at dosere.

De nye produkter er et supplement til 3M’s sortiment af sealere og fugemasser. Du kan læse mere om de nye produkter i vores brochure eller på www.3Mindustri.dk

Yderligere oplysninger
Nina Madsen på telefon 43 48 01 00 eller besøg www.3m.com/dk

 Lim&Fugemasse