Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Facader

I mere end 25 år har det været muligt at fastgøre paneler og anden facadebeklædning uden at skulle bore, skrue, nitte eller svejse. En sammenføjningsmetode der dog ikke er særlig kendt i Danmark - til gengæld har det været brugt i projekter over hele verden.

Det er vores klæbestoffer og VHB dobbeltklæbende tape som har revolutioneret denne del af byggeriet. I dag bruges VHB tape i bygninger over hele verden - i alle klimaer. Tape og klæbestoffer kan erstatte mekaniske løsninger. Samtidig giver det mulighed for at bruge mange forskellige materialer, da tape kan samle uens materialer til en stærk løsning.

Men det er ikke bare muligheden for usynlige sammenføjninger af uens materialer, der taler for at bruge 3M’s VHB tape og klæbestoffer 

Når du bruger tape og klæbestoffer til byggeri, mindsker du vibrationer, modstår temperaturudsving og høje vindhastigheder. Desuden holder tape og klæbestoffer fugt ude og hindrer at metal korroderer. Det muliggør spektakulære og dristige bygninger, og reducerer samtidig tid og omkostninger i forhold til de traditionelle mekaniske sammenføjningsmetoder.

Vi giver dig en høj sikkerhed med produktionsmanualer og laboratorietests. Desuden følger vi projektet fra start til slut for at give dig den bedste og mest sikre løsning. Vores tapes til Structural Glazing er CE-godkendt.

3M er med i byggeprojekter over hele verden, lige fra Danmark til Dubai til USA. Bliv inspireret af de danske projekter her

Eller undersøg vores internationale hjemmeside til byggeriet her
 Facade