Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Vinduer

Herunder vil vi introducere dig til de mange 3M produkter, der henvender sig til vinduesproduktion og som på hver deres måde er med til at skabe værdi til slutproduktet – nemlig vinduet.

    

Tape og klæbestoffer (bl.a. til sprossemontering) 

3M VHB™  tape og Scotch-Weld™ 2-komponente klæbestoffer fjerner behovet for skruer, popnitter og silikone. Tape og klæbestoffer er de ”usynlige” løsninger, der samtidig giver bedre støjdæmpning og energibesparelse. Vandnæser og andre løsninger, der ofte fastgøres mekanisk, kan i stedet monteres med eksempelvis 3M 3M VHB™ og hermed opnår du et flot design.

Når du bruger 3M’s tape til sprosser, minimerer du kuldebroerne og sikrer dig dermed, at du uden problemer opfylder din del af energi-kravene til selve bygningen. 3M tape giver dig muligheden for nemt og hurtigt at påsætte sprosserne. Variationen af 3M’s mange forskellige tape-typer giver gode muligheder for at løse næsten enhver opgave.


     Sprosser

Etiketter

Etiketter er dit mærke på vinduet - samtidig er det en forsikring for kunden om vinduets kvalitet. Hvad enten du har brug for en permanent eller en aftagelig etiket, kan 3M hjælpe dig.

Aftagelig etiket:

  • Klæber på bl.a. metal, plast, glas
  • Kan sidde på i op til 1 år og fjernes i et stykke uden at efterlade klæberester
  • Velegnet til Thermo-transfer print
  • Tåler isopropyl-alkohol og olie
  • UL og CSA godkendt

Permanent etiket:

  • Klæber på materialer, der er svære at klæbe på samt svagt olierede og fugtige overflader
  • Top-coaten er meget slidstærk, dermed undgår du ridser i overfladen
  • Velegnet til Thermo-transfer print
  • Kemikalie-resistent selv mod meget aggressive kemikalie
  • UL og cUL godkendt, samt opfylder ROHS-direktivet


    

Etiketter

 

 

 

 

 

 

 

 

Slibematerialer

3M Slib har et bredt program af produkter til manuel slibning samt slibe og finish produkter til indbygning i automatiske anlæg. Fleksible slibematerialer kan fås i både ark, ruller, rondeller, børster og bånd. Du har altså mulighed for at finde lige det produkt, der passer dig og din løsning.

Scotch-Brite™ anvendes typisk til finish på metaller, hvor man ønsker en fin overflade. Dvs. man ønsker ikke, at der skal fjernes materiale

Mikro-slibeprodukter anvendes typisk til opgaver på eksempelvis glas, hvor man fjerner materiale og ønsker en fin og ensartet overflade.


   

 

 

Slibematerialer

 

 

 

Filtre

Der er mere end nogensinde fokus på et godt indeklima. Der bliver ihærdigt forsøgt at finde de bedste løsninger. 3M’s HAF-luftfilter er et skridt i retningen mod at forbedre indeklimaet.

Det elektrostatiske filter lukker alle partikler ude og er med til at sikre en naturlig ventilation. Filtret kan forbedre hverdagen for mange, især allergikere og astmatikere.

3M HAF-filter er formstabilt og rammeløst. Det er nemt at håndtere og let at udskifte. Samtidig er der ikke risiko for, at det falder sammen og dermed ikke fungerer optimalt – med HAF er du sikret en holdbar løsning.

3M HAF-filter er en unik teknologi, der tager udgangspunkt i mikro-replikering. Det vil sige den gentager en overfladestruktur i meget lille målestok og du opnår en højere effektivitet.

Udover 3M HAF-filteret, har vi generelt et bredt sortiment af filtre.

   

 

 

Filter

 

 

 

 

 

 

 Vinduer og døre