Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
3M Industrial Tapes & Adhesives 3M Industrial Tapes & Adhesives

Løsninger til Elektronikmarkedet


Behovet for løsninger på elektronikmarkedet kan være; ledning af elektricitet, stødabsorbering, modstandsdygtighed overfor høje temperaturer, laminering og tapes i en bestemt størrelse, tykkelse eller udformning. Herudover kan der være opgaver i resten af produktionen inden for; slibning, finishing, polering, afrensning, samling, afdækning, klæbning, beskyttelse og emballering. 
3M kan tilbyde flere produkter i produktionen af kabinetter til elektronisk udstyr. Produkterne spænder lige fra afdækningstape i forbindelse med pulverlakering, dobbeltklæbende tape eller klæbestoffer til selve samlingen samt etiketter til mærkning af det færdige kabinet.
 Kabinetter
 
 
Udviklingen indenfor mobiltelefoner stiller større og større krav om mindre, lettere og samtidig mere teknologiske telefoner. Ved anvendelse af 3M produkter får designere mulighed for at bruge nye metoder til for eksempel samling og design.
 Mobiltelefoner
 
 
Printkort udsættes i produktionen for høje temperaturer og kemisk påvirkning. Det betyder, at der sættes høje krav til de produkter, der indgår i produktionen. Læs mere her om 3M etiketter til mærkning af printkort samt klæbestoffer til blandt andet udfyldnings- og indkapslingsopgaver.
 
 
Et folietastatur eller en såkaldt Membrane Switch anvendes til flere former for elektronisk udstyr. Her bruges 3M Lamineringsklæbestoffer blandt andet til at montere folietastaturet på udstyret. Med brug af 3M lamineringsklæbestof undgår man løft i kanten og bevarer en god vedhæftning.
 Folietastatur