Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

VHB™ dobbeltklæbende tapeBumpon™ beskyttelsesdupper, beskyttelsesfilm og etiketter er nogle af de produkter, der kan indgå i produktionen af en mobiltelefon.  Nedenstående er eksempler på 3M løsninger til mobiltelefoner, der sikrer et let og funktionelt design.

Skærm 

Her anvendes blandt andet beskyttelsesfilm, for at forhindre skærmen i at blive ridset og VHB tape sikrer, at samlingen er tæt, så der ikke kommer vand i kontakt med følsomme elektroniske elementer. 

 

Tastatur

Til konstruktionen af mobiltelefonens tastatur levere 3M flere løsninger lige fra dobbeltklæbende tape, der klæber tastaturknapperne fast - til reflekterende folier, der anvendes så tastaturet kan lyse i mørke med et minimum af strømforbrug. 

 

Beskyttelse

3M Bumpon beskyttelsesdupper anvendes i mobiltelefoner, således at de bedre kan modstå rystelser og beskytter hermed telefonens komponenter. 3M Bumpons kan designes i form og farve, så de passer til telefonen.  

En 3M Water Indicator etiket i telefonen afslører om telefonen har været i kontakt med vand ved at skifte farve fra hvid til rød.                                 

                

Identifikation

3M tilbyder en række forskellige etiketter til flere former for identifikation, der ikke efterlader klæbestofrester, men som samtidig kan holde i mange år. Udover etiketter til generel mærkning har 3M sikkerhedsetiketter. Læs mere om 3M sikkerhedsetiketter her.    
         

Mobiltelefoner

 

 

 

 

 

 

Mobil