Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M slib til klargøring af tårne og møllevinger

I forbindelse med klargøring af møllevinger og tårne bruger flere producenter slibematerialer fra 3M. I den forbindelse handler det om at finde den optimale balance mellem økonomi og produktivitet. En sliberondel bruges til at klargøre en overflade til fx maling. Når man sliber møllevinger, er det et meget stort areal, man skal dække og derfor har det stor betydning for produktiviteten, hvor lang tid hvert job tager. Desuden er sliberondellernes levetid til også med til at afgøre, om der er god økonomi i forhold til forbruget af rondeller.

Vindmøller      Vindmøller

3M Purple Hookit præsenterer det bedste indenfor sliberondeller i forhold til at optimere levetid og produktivitet. Indenfor 3M slib betyder Purple længere levetid. Denne slibeserie kombinerer fordelene ved nyudviklinger som den nye slibekonstruktion, forbedret løsningsmiddel og den centrale hul-konfiguration, der giver exceptionel lang levetid, specielt hvor der slibes meget materiale af.

De nye Purple Hook-it rondeller i ø150mm fås fra korn 80 til 500. Rondellerne bruges sammen med de nye bagplader, der har ”Direct Flow” teknologi og et centralt hul for bedre støvudsugning. Derved opnår man optimal udsugning i hele rondellens levetid. De nye rondeller er også forbedret på en række andre områder:

  • Et bedre slipmiddel sikrer, at rondellen ikke loader så hurtigt.
  • De groveste kornstørrelser indeholder Cubitron™ mineraler som giver et aggressivskær
  • Rondellerne har en forstærket papir ryg

Ring 43 48 01 00 for at høre mere om 3M’s omfattende produktprogram indenfor slib.

Download brochure

Billederne er venligst udlånt af Vestas Wind Systems A/S

 

 Vindmøller