Skip 3M.com Sidehoved Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
 Partners and Suppliers heading image

Samarbejdspartnere og Leverandører

Vi investerer i vores kunders succes ved at lytte og finde geniale løsninger. Når vores kunder har succes, har vi alle succes.

Samarbejdspartnere & Forretningskunder

Hvis du er oprettet som kunde hos 3M, har du mulighed for at bestille dine varer on-line på eoc.3m.com/dk

Det er let og overskueligt, og hvis du ikke ønsker at bestille varer online, fordi du allerede har et indkøbssystem, kan du bruge siden til at søge oplysninger om produkter, dine ordrer og fakturaer.

Desuden kan du bestille varer, se priser, se lagerstatus, søge produkter, finde leveringsoplysninger, samt se og printe fakturaer på siden

Ønsker du mere information, vil du gerne oprettes som kunde, eller ønsker du at benytte dig af online ordresystemet, er du velkommen til at kontakte din kundeservice- eller salgskonsulent.

PeopleSoft eSupplier Connect

Adgang til dine fakturaer og betalingsoplysninger. Hvis du er leverandør til 3M og ønsker adgang bedes du venligst kontakte eSupplier.

Download User Guide for eSupplier (PDF 366KB)

eSupplier Quick Tips (PDF 434KB)

 

Udforsk 3M Produkter og Services

Besøg vores produkter og services sektion og få mere at vide om tusinder af innovative 3M produkter.

Anden information

Møder og Præsentationer - attraktive løsninger til succesfulde møder!

Post-it® Meeting Charts og Meeting Notes - når ideerne flyver og diskussionen er i fuld gang Meeting Charts er flipoverpapir med det velkendte Post-it® klæbestof på bagsiden af hvert ark.

Ude på skrammer...

Nu bliver det endnu sjovere at få plaster på. Gør dine børn og børnebørn eller måske naboens børn glade - giv dem et sjovt, sejt eller tøsset plaster, når de har fået en skramme. Udover at beskytte og stoppe blødning, så virker de skønne figurer på plastrene også på humøret!

Produktdokumentation