Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map

3M™ Mini projektor MP220

Dit kontor på farten!

Er du ikke sikker på, hvor og hvornår du skal præsentere? Medbring vores mest lysstærke batteridrevne mini projektor.

Slut med at slæbe rundt på stakkevis af dokumenter, delle din bærbare computers skærm, eller drej din computermonitor, så alle kan se med. Du kan nemt præsentere information, næsten uanset hvor du tager hen, og det lige på stedet!

Med MP220 kan du endda afspille videoer og fotos fra en iPad® – og det hele med en lysstyrke på 65 lumen. Perfekt til præsentationer for små grupper.

Super smart. Fremragende projektion – og fremragende hukommelse. Din præsentation kan opbevares i den indbyggede hukommelse på 1 GB – du skal blot tænde for projektoren, og så er du klar. Skal du gemme mere? Få op til 32 GB mere med et eksternt mikroSD™-kort eller USB-tilslutning.

 

Vælg et produkt til visning

 • 3 quarter view
 • rear view
 • front view
 • side view
 • control view
3 quarter view
rear view
front view
side view
control view
Touch screen

Touch screen

Med den brugervenlige touch screen kan du hurtigt arrangere, ændre og oranisere filer.

Bluetooth

Bluetooth®

Nem overførsel til andre bluetoothapparater.

Internet Access

Internet adgang

Surf på nettet, download filer og se video online.

Long Lasting

Lang levetid

120 minutters batterilevetid, 80" skærm og forbedret 30Imns i klarhed.

Storage

Harddisk

4GB indbygget harddisk kan udvides med kortindgang til Micro SD kort.

 • 3M™ Remote Control for MP220

  3M™ Fjernbetjening til MP220


  Styr din præsentation fra ethvert sted i lokalet. Styr de fleste af projektorens funktioner, inkl. Fil-navigation og videoafspilning. Du kan fokusere på din præsentation og ikke på din projektor.

 • 3M™ Adapter Cable for Apple®

  3M™ Adapterkabel til Apple®


  Foretag nem tilslutning af din iPad®‚ iPhone® & mere. Udvid den lille skærm på din mobile enhed for på stedet at dele med andre – og få ultimativ adgang til alle dine enheder.

 • 3M™ Tripod

  3M™ Trefod


  Projektion på et højere niveau. Hæv tingene en smule. Denne bærbare trefod kan sættes op på et øjeblik, sammenklappes og medbringes. Benene kan udskydes 270 mm.

 • 3M™ Portable Screen

  3M™ Bærbart lærred


  Præsenter med sindsro på ethvert sted. Udvid din forretning med denne udfoldelige lærred. Den fordobler lysstyrken på dit billede og giver et professionelt udseende. Passer til billeder på op til 26”.

 

Video – hvilken 3M™ Mini projektor?

Billedgalleri

 
Microsoft Word®, PowerPoint® og Excel® er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA. Wi-Fi™ er et varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance. Bluetooth® er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG. Apple, iPad, iPhone, iPod og iTouch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.