Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
 

Post-it® Z-Notes

Z-Notes

Intet besvær når du har brug for en Post-it Note. Post-it Z-Notes er altid ved hånden og når du tager én, kommer der en ny frem med det samme.

 
 

Post-it® Meeting Notes

Få opmærksomheden.

Store Meeting Notes Når der ikke er plads til det hele på en Post-it Note, så prøv en størrelse større, som skiller sig ud.
 

Historie & Fakta

Læs historien om Post-it® Notes

Fra en ikke så klæbrig begyndelse, blev et af verdens mest berømte produkter født.

 

1968-74

Dr. Spencer Silver, en 3M videnskabsmand, forsker klæbestof i laboratoriet. I processen opdager han noget mærkeligt: En lim som klæber let fast på overfladen, men ikke hænger helt fast. Imens synger Art Fry, en anden 3M videnskabsmand, i kirkekor og er træt af han misser sine passager i salmebogen, fordi hans huskesedler falder ud. Han drømmer om et bogmærke med noget let klæbestof på. Så kommer han i tanke om Silvers klæbestof og hans drøm begynder at blive virkelighed.

 

Vidste du at?

Dr. Spencer Silver, 3M-videnskabsmanden, som står bag den unikke, flytbare klæbestof brugt på Post-it® produkter, pensionerede sig fra 3M i 1996 med mere end 22 US-patenter i sit navn.

1978

Efter flere lanceringer af Post-it® Notes på markedet med blandede modtagelser, indså marketingfolkene at succes er afhængig af folk rent faktisk prøver produktet. De rejser til Boise, Idaho for at uddele gratis prøver senere kendt som "The Boise Blitz". Efter at have forsynet kontorartikel-industrien med prøver, sagde utrolige 90% af forbrugerne efter de havde prøvet produktet, at de ville købe det! Ledelsen i 3M beslutter sig for at køre videre med produktet ...

 

Vidste du at?

Siden deres lancering, så har Post-it® Notes altid været genanvendelige.

1980

Post-it® Notes lanceres over hele USA - med enorm succes.

 

Vidste du at?

Post-it® smalle faner i str. 7,62 x 34,7 mm er det mindste produkt med 3Ms unikke, flytbare klæbestof.Post-it® Meeting Charts i str. 63,5 x 76,2 cm er det største.

1981

Post-it® Notes er introduceret i Canada og Europa.

 

Vidste du at?

Artist Melynda Schwier-Gierard forvandler Post-it® Notes til kunst. Ved brug af 30 forskellige slags foldninger, bruger hun op til 60.000 38,1 x 50,8 mm Post-it® Notes til at lave hendes unikke, vævede, vægstore paneler.

1990

Post-it® Notes fejrer 10 års jubilæum og anerkendes som et af årtiets største forbrugsvaremærker.

 

Vidste du at?

Du skal bruge ca. 506.880.000 Post-it® Notes for at komme rundt om jorden.

1995

Post-it® Meeting Charts er introduceret - og Post-it® Notes kan fejre 15 års jubilæum.

 

Vidste du at?

En Post-it® Note med en kul-og pasteltegning af kunstneren RB Kitaj blev solgt for £640 i en online velgørenhedsauktion i december 2000. Dette er opført i Guinness World Record som den mest værdifulde Post-it® Note.

2003

Post-it® tegneblokke til børn er introduceret.

 

Vidste du at?

En arbejdspladsundersøgelse fra1998 viste at en gennemsnitlig arbejder modtager 11 Post-it® Note beskeder hver dag.

2005

Post-it® Notes fejrer 25 års jubilæum. 

I dag er der mere end 600 Post-it® produkter, som sælges i mere end 100 lande. Post-it® Notes produceres nu i 8 standardstørrelser, 25 forskellige figurer og 62 forskellige farver.

 
 

E-mail en Post-it® besked til din ven

Send nu >