Hop til side navigation Skip hovednavigation Hop til primær navigation All 3M.com Site Map
Company Information

Virksomhedens ansvar

Virksomheders ansvar overfor omverdenen er rykket højt op på nationale og internationale agendaer. 3M har længe haft den overbevisning, at vores omdømme ikke udelukkende afhænger af vores finansielle ydeevne, men også af den måde vi driver vores forretning på. 3M var den første store produktionsvirksomhed, som aktivt tog stilling til miljømæssige aspekter. Allerede i 1975 involverede vi vores medarbejdere gennem vores Pollution Prevention Pays-program (3P) – en adfærd, der er symbolsk for vores gå-på-mod indenfor innovation. Det, der begyndte som et pionerprojekt for over 30år siden, fortsætter vi med i dag, fordi bæredygtighed er en uundværlig del af vores værdigrundlag.

3M har en sund og lang række af resultater indenfor virksomhedsansvar, men vi stræber hele tiden efter at forbedre vores præstation og at rette vores opmærksomhed mod de løbende udfordringer og muligheder. Vi har forpligtiget os selv til bæredygtig udvikling gennem en proaktiv tilgang til miljøbeskyttelse, socialt ansvar og stærk økonomisk vækst.

Visioner og Værdier 
Vores vision er at være den mest innovative virksomhed og den foretrukne leverandør for vores kunder. Innovationen gælder ikke kun vores produkter, men også hele vores indstilling til det at drive forretning, hvilket også omfatter sociale og miljømæssige spørgsmål.

Alt hvad vi gør understøttes af vores virksomheds værdier, og vores dag-til-dag handlinger styres af vores etiske forretningsprincipper.

3Ms tilgang til virksomheders ansvarlighed og vores bæredygtighedspolitik- og praksis er direkte forbundet med vores seks fundamentale virksomhedsværdier:

  • Agere med kompromisløs ærlighed og integritet i alt, hvad vi gør
  • Tilfredsstille vores kunder med innovativ teknologi og den bedste kvalitet, værdi og service
  • Tilføre vores investorer et attraktivt afkast gennem bæredygtig, global vækst
  • Respektere vores sociale og fysiske omverden
  • Anerkende og udvikle vores medarbejderes talent, initiativ og lederskab
  • Opnå anerkendelse af alle, der er i berøring med 3M

Vores Bæredygtighedsstrategier 
3M´s strategier for bæredygtighed stræber efter kundetilfredshed og kommerciel succes indenfor rammerne af miljømæssige, sociale og økonomiske værdier.

Miljøbeskyttelse: 
Levere praktiske og effektive løsninger og produkter til at håndtere miljøudfordringer for os selv og vores kunder.

Social ansvarlighed: 
Engagere nøgleinteressenter i dialog og proaktivt forbedre 3M’s bæredygtighedsresultater.

Økonomisk vækst: 
Opbygge holdbare kunderelationer ved at udvikle differentierede, praktiske og geniale løsninger for deres udfordringer indenfor bæredygtighed.